ecomix dual fuel system

Verlaag de bedrijfskosten van uw dieselmotoren

home

RATQ Pty Ltd - Mercedes Actros en Atego

Na zorgvuldig onderzoek en beraad hebben we in december 2005 besloten tot installatie van het Ecomix Dual Fuel System in een van onze trucks.

De truck liet meteen een verhoging van het aantal pk’s zien, plus een ongelooflijke besparing van bijna 45% op de brandstofkosten!

We zijn zo onder de indruk van de brandstofbesparing en toegenomen motorvermogen, dat we inmiddels ons complete wagenpark van acht Daimler Chrysler Ategos en Actros Prime Movers hebben omgebouwd. Onze chauffeurs meldden een toegenomen motorkoppel en besparing bij het tankstation.

Onze boekhouding maakte ons er op opmerkzaam dat we nu zowel lpg-korting als dieselkorting kunnen claimen, wat nog een extra bonus oplevert.

Al met al is dit een bijzonder positieve ervaring geweest, die navolging verdient. In de toekomst zullen alle nieuwe vrachtwagens die we aanschaffen worden uitgerust met het Dual Fuel System..

Dank u dat u ons hebt laten kennismaken met dit geweldige product.

Hoogachtend,

Andrew en Ina Frank

Directie
RATQ P/L

Alle voertuigen zijn omgebouwd door Ecomix of door een erkende installatiestation

Overzicht van alle reacties.

Details RATQ Pty Ltd

176 Mackie Road
Narangba
QLD 4504
Australië

Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder geschreven toestemming van de rechthebbende. De informatie was correct op het moment van publicatie. E&OE | Voorwaarden