ecomix dual fuel system

Verlaag de bedrijfskosten van uw dieselmotoren

home

Ecomix gaat wereldwijd!

30-06-06

De naam en reputatie van Ecomix zijn wereldwijd bekend geworden met de laatste serie tests die momenteel worden uitgevoerd met het wagenpark van zowel lokale overheden als de private tranportsector in Maleisië en de Republiek Indonesië.

Bij bezoeken die eerder dat jaar zijn gemaakt bleek dat er grote interesse was voor het Dual Fuel System, dat uitkomst biedt bij twee belangrijke problemen in dit gebied: de sterk stijgende brandstofprijzen, en de groeiende zorg over de opwarming van de aarde en de noodzaak om vervuiling terug te dringen.

Met de assistentie van Barry Bellenie, de directeur van TEAMS, alsmede de steun van Business Link Humber, zal Ecomix proefsystemen installeren bij twee van de meest prestigieuze organisaties in de regio Zuidoost-Azië.

De tests vinden plaats onder auspiciën van nationale oliemaatschappijen, overheidsinstanties en de nationale standaardisatieorganen van elk van de deelnemende landen; deze laatste zullen de resultaten ook verifiëren.

We zullen deze twee landen opnieuw bezoeken voor de publicatie van de testresultaten; tevens verwachten we dat we later dit jaar, bij ons derde bezoek aan deze nieuwe markten en aansluitend aan het proeftraject, in beide landen Ecomix-distributeurs aanwijzen.

Alle nieuwsberichten

dual fuel system

Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder geschreven toestemming van de rechthebbende. De informatie was correct op het moment van publicatie. E&OE | Voorwaarden