ecomix dual fuel system

Verlaag de bedrijfskosten van uw dieselmotoren

home

Wat zijn de kosten?

Andere systemen op de markt werken met een volledige ombouw van de motor naar aardgas of lpg, en zijn dan ook even kostbaar als ingrijpend.

Het Ecomix-Dual Fuel System kost tussen €2000 voor personenwagens tot €6000 voor vrachtwagens afhankelijk van de inbouwtijd en tank keuze. De hoge prijs voor vrachtwagens wordt vooral veroorzaakt door het gebrek aan chassisruimte. Bij de ombouw van een compleet wagenpark tegelijk is vaak kwantumkorting mogelijk. Inbouw is bij deze prijs inbegrepen, evenals productgarantie gedurende één jaar of 160.000 kilometer, welk van de twee het eerst bereikt wordt.

Geheel vrijblijvend uitproberen?

U kunt het Dual Fuel System uit proberen: we laten uw voertuigen ombouwen. Hiervoor betaalt u een borgsom ter hoogte van 50% van de kosten. Als u het systeem na de proefperiode (vier tot acht weken) wilt houden, betaalt u het resterende deel. Zo niet, dan nemen we de installatie terug en krijgt u de borgsom terugbetaald, minus de installatiekosten/ de-installatiekosten (€1000).

Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder geschreven toestemming van de rechthebbende. De informatie was correct op het moment van publicatie. E&OE | Voorwaarden